Gäsp

De var en gång en kamel som hette Rufus. Rufus bar grejer år sin skötare Klas i mitten av sahara. Rufus och Klas hade känt varandra sedan barnsben och nu hade dom satts på prov när en sandstorm kom susande över öknen. Rufus gjorde sig stor och Klas kuta in och gjömde sig. Efter en stund hade stormen blåst över och Klas tittade fram och såg att något fasnat på Rufus röv. "- Va fan e detta?" sa Klas. "- Jag vet väl inte slaskmongo?".

Klas tog tag i pappret och började läsa; "- De e nån sorts karta" "- En vad?" "- Men karta duvet sånn som man navigerar efter?" "- ahaaa" sa Rufus med seg röst. De 2 började försöka luska ut var dom var och tyckte sig se en oas som dom kunde navigera efter (ja det var en oas inte som i alla oseriösa historier med hägringar xD).

Efter de kommit fram till oasen stoppa Rufus ned käften i vattnet o drack galet medans Klas studerade kartan i minsta detalj. Efter att Rufus typ druckit upp hela oasen så hoppas Klas upp på Rufus och dom började gå och gå och gå..... blablabla.....

Tillslut kom dom fram till en annan oas (Nä inte samma oas som i alla oseriösa historier) den här oasen hade en liten djungel dom va tvugna att snirkla sig egenom för att komma ner till en dåld grottöppning ingen hade sett på år och dar... skulle dom fortsätta ner?.... To be continued, mm vet fett spännande.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback