Stockholm > Paris, Paris > Stockholm.

Hej,

Va ett tag sen nu herr blogg, men ah har inte haft tid med dig. Känn dig inte mobbad för de jag kom ju faktiskt hit nu. Har jag nått att berätta då? - Hmm, senast så handla de ju mest om hur de skulle vara att komma till Paris. Nu har jag vart här i snart 1½månad, jag vet inte riktigt hur de känns tror jag ska ta de från första början.

Åkte med Albin och Johnny till Skavsta, dom va sjukt schyssta o ställde upp på mig vi åkte mitt i natten runt 2 tror jag de va o planet skulle gå 06:20, vi va där kanske runt 04:30 eller någe så vi var lite tidiga, men jag va ju tvungen att checka in bagaget 05:30 men endå... hellre förtidig än försen. Satt där o snacka skit och jag var snortrött & nervöspigg på samma gång, även fast de inte verkade synas då Albin efter ett tag fråga "- Va faan äru inte nervös för jag skuller ju fan vart halvt likblek nu ju!". Tur som fan de vart vinter då tänkte jag eftersom man inte skiftar så mycke nu :P

06:00 kilar jag förbi paserkontrollerna och tar farväl av grabbarna, jävla massa cred till er att ni ställde upp! - Väl innanför så handlade jag nånting tror ja, sen var de ombordstigning. Jag har aldrig vart flygrädd förut eller någe sånt men jag har ju alltid flugit med någon annan jag känner brevid mig, fick en äcklig känsla i magen "- Tänk om de händer nått" - Gick dock ganska snabbt över då jag fick min ipod i öronen och spelade lite fransk electro a la Justice. Lite roligt vare att jag lyssnade på D.A.N.C.E samtidigt som flygvärdinorna visade all säkerhetsshit, och de ser mer eller mindre ut som dom dansar för att dom gjort de så många gånger (y)

Landade i Paris eller ja... Beauvais som ligger 8 mil utanför (typ som att Nyköping skulle vara Stockholm) aja, hämta ut bagaget som inte var speciellt svårt då de bara finns 1 gate och 1 utlämningsplats i stort sätt. Efter de försöka hitta en buss, svinlätt de med dom stod uppradade utanför flygplatsen, kosta 130:- att ta sig dom 8 milen in till Paris - 1tim45min senare va jag i city för första gången, jag trodde att de skulle vara mer skyskrapor men nae, de va mest i La Defansé området kmmer till de senare. Väl framme så blev man bara avsläppt på ett ställe, jag hade ingen aning om vart jag var men jag visste i alla fall vart jag skulle.

Tog min väska från bussen och tog fram en karta, men de hjälpte ju inte så mycke om man inte visste vart man var så den åkte ner igen, började se mig omkring om jag kunde hitta nån sevärdhet, men nada. Skyltar då? ja fan, där stod de en metroskylt, fett najs förljde den till ett litet hus där man handla metrobiljetter, 1 veckas kort sa jag till hene i kassan men hon påstod att de inte gick, fuck you tänkte jag och gick till en maskin och fick en biljett på 3 sekunder. Sen kuta jag ner i råttgångarna för att hitta rätt tunnelbana, inge vidare svårt bara man hade en karta över vilken man skulle ta sen har dom sjukt bra skyltat.

Tog min metro till Clichy som området heter, riktigt ghetto asså :P bodde på ett ungdomshostel, delade rum med en korean en brasilianare och 2 japaner varav en av japanerna var knarkmissbrukare nivå hög, heroinet fanns där, ser sjukt vidrigt ut asså. Don't do drugs kids!

Anyway - Första dan på praktiken var rätt kul, fick ganska mycke uppdrag som blanda annat att designa t-shirts till nästkommande turné och att skapa en hemsida åt indie-rock bandet Cazals. Efter den dagen så var de helg, kom ner på en fredag typ, så jag spenderade helgen som turist och såg endel grejer men de e inte lika kul att gå o kolla på allt själv så jag har fortfarande inte vart uppe i till exempel eifeltornet eller triumfbågen.

En vecka passerar nästan och de börjar bli lite kris med boendet, delvis för att de e dyrt men också för att de börjar bli lite jobbigt med knarket o shit de e ju lungt ett tag men man lackar tillslut. Så helgen efter spenderas att gå till diverse kyrkor (tro de eller ej) för att kolla på lite anslagstavlor, skrev ner lite nummer till folk som hyrde ut sina lägenheter osv. Fick svar från 1 snubbe som hette Tristan som tydligen hade en dansk fru som inte prata danska..ehh.. anyway väl kom dit så blev jag inslussad bland 2danskor och en dansk så vi vart 4 pers, de här va i alla fall första gången jag fick ett eget rum att vara i, men eftersom vi var så många så vart de att man satt i vardagsrummet o snackade istället för att nerda dator så mycke vilket jag föredrar :) Så jag bodde där i 2 veckor och vi hitta på diverse grejer på helgerna gick och såg Simian Mobile Disco vilket var ball som fan och vi åkte till slottet Versailles, as skön plats att komma bort från allt buller o shit inne i stan ska åka dit igen sen.

Efter dom här två veckorna vankades de hemfärd en snabbis eftersom min far fyllde 50, dunder kalas a la le carneval, farsan i sin egendesignade t-shirt och en rastafarahi-mössa med inbyggda dreadlocks, japp som ni kan förstå så såg han åt helvete ut xD men ah de e så de ska va :) var även hemma och rev upp köket och lite ner till källaren för att byta avlopp, de hann vi med innan jag drog ner igen, hoppas att köket blir snyggt när jag kommer hem. Ja, sen den 4 mars åkte jag ner igen för att börja jobba igen, den här gången var de pappa som skjussade mig till skavsta, tog farväl av honom men denna gång va jag inte nervös alls, antar att de bara var för att allt va så nytt förra gången fick 3 stolar för mig själv på planet och självklart började jag nanna som en stock, men neeeej nej dom där asen kom med sin vagn och mosade mina tassar jag höll på o bli galen :P

Väl nere igen så handla jag nu ett månadskort och kilade direkt till jobbet med all packning, på lunchen samma dag åkte jag till min lägenhet (äntligen) och fick nycklarna as najs lägenhet vare med inge mera dela badrum och kök med andra utan nu har jag allt själv :) och ja de kan man väl säga är allt i korta drag som hänt här, vad har jag fått göra då? - Jo, jag ahr som jag sa förut designat t-shirts, jag har: filmat, fotat, redigerat, re-toucheat bilder, hemsidor & sen lite diverse "praktikantgöra" som till exempel nu sitter jag och bränner skivor och passar då på att skriva detta, btw sjukt långt de blev hoppas nån orka läsa :O anyway untill next time over and out.

Dagens låt:
Eskobar - Fly On The Wall