This is Paris

Ja, nu ska jag ta o försöka liva upp den här stackars bloggen innan jag faktiskt drar till Paris ^^ ja, de har vart klart nu ett tag. Jag åker... imorron faktiskt, känns lite halvt overkligt men endå sjukt spännande och lite nervöst. Fick snilleblixten igår att vara sådär överdrivet kreativ så jag ska försöka göra en liten filmsnutt om resan, kanske mest för eget minne men ska försöka lägga upp den här så folk som vill får titta :)

i fredags så flyttade jag hem alla möbler från hultsfred, så just nu när jag sitter och skriver detta så är rummet likadant som för 2år sen... en hockeyhall med andra ord. Shit asså, tycker dom här 2åren gått skitfort i jämnförselse med typ sista årena på grundskolan som typ aldrig tog slut. Kan ju bero på att man fått välja själv vad man ska göra inte bara massa loj som man SKA kunna..

Yeah, har en lägenhet i centrala Paris inte långt från Montemarte som är konstnärsområdet i Paris, får se, kommer ner på en torsdag och första dagen på Kitsuné blir en fredag så man får väl försöka göra ett bra intryck på folk så att man har någe o göra på helgen, men å andra sidan, en iPod en kamera schysst humör och en helt ny enorm stad med massa att se? tror inte jag riktigt kan misslyckas första veckan ;P

Får ju fint besök i Mars och i April med, i Mars kommer Mona och Sara på besök i 1 vecka kommer bli skönt o prata lite Svenska då tror jag ;D och i April har mina päron bestämmt sig för att titta in, antar att de kommer bli jättekul, då kan man ju de mesta och kan guidea dom på billigast möjliga sätt och visa dem de mesta :)

Men tillbaka till lite nutid, jag ska va på skolan om 40min på någon föreläsning om mobilteknik, gosh 1/3 av dom föreläsningarna hittils har faktiskt givit något, tycker mera att dom andra två vart... ja värdelösa, dom har snackat nbart om deras företag och va dom gör, va har jag för nytta av att veta hela ditt företags historia och kolla på din affärsidé? visst de kanske får igång mitt egna tänk, men 2 gånger är mer än behövligt ;P

That's about it, återkommer med den där filmen sen ;>

Dagens låt: en klassiker :)
Mr.Oizo - Monophonic Shit