Fest

Blivit mycke av den varan nu, efter man var klar på nedanstående företag var det direkt ner till infernot i Hultsfred. Ja, ska mn va ärlig så var det ju inte direkt kaos med jobb där heller men de kom efter ett tag. Alla var så uppstressade så man kunde tro att man fortfarande var kvar i Stockholm. Men festivalen i sig var kul, vi filmade Rookie-scenen och streamade ut det på nätet. Filmades i shift och tyvärr kom jag i den gruppen med 2 natt-filmningar, men det var perfekt för de gjorde att jag fick se de jag ville se:

Wolfmother
Billy Talent
Korn
Justice <3
Surkin
Özgür Can
Amy Winehouse

Såg också lite av diverse Hawaii band på avstånd men jag digga inte den scenen iår synd som fan att Razorlight ställde in, diggade inte Lemonheads som spelade istället för dem så mycke så jag gick. Missade även Gentleman och Boys Noize men men, jobbar man så kan man ju inte få allt. Huvudsaken va att jag fick se Justice och Wolfmother. Inte att glömma att jag somna ifrån Slagsmålsklubben tycker de va illa av arrangören att lägga spelningen 04:00 på dom.

Shit, idag ere midsommar. Inte direkt pepp på att supa skallen i bitar som resten av Sverige men jag har bestämmt att ha en fest i trädgårn med lite polare. De låter schysst och rätt lagom.

Dagens låt:
Amy Winehouse - Rehab

LiA - DNM/Heartbeats

Heartbeats1

Yhääs ;> Äntligen fredag. Vart en upp och ner praktik, rätt galet tråkig på slutet men när Andreas la fram allt jag hade gjort under dom här månaderna så insåg jag att jag faktikst bidragit med endel grejer :) Vi hade möte och så, han verkade nöjd och jag måste säga att jag lärt mig en hel del av hur man startar och driver ett eget företag. Det KRÄVS jobb, och väldigt mycke sådant med, innan så var jag väldigt pepp på att starta eget med en massa olika lösa idéer i huvvet. Men nu när man ser hur hårt dom här grabbarna driver sin affärsidé har jag insett att små soffidéer utan research inte kommer leda någon vart.

Nästa snilleblixt som kommer ska jag ta och gå igenom utan och innantill så jag inte behöver fundera på om de skulle va värt att jobba vidare på den eller inte. Ser jag tillbaka på tiden här så har jag mest jobbat som ett äkta skivbolag med promotion av artist till olika företag runt om i världen och följt upp. Scoutat arstister och låtar till deras nya koncept Heartbeats som dom kommer döpa om sig till, jag ska inte avslöja deras affärsidé men jag tror att den kommer att kunna driva in endel stålar. Den hade premier idag föresten :)

Det är ändå med svallande känslor man lämnar DNM/Heartbeats nu, visst det har vart trist många gånger och man inte haft nått o göra men det är i dom tillfällena jag slagit mig själv i arslet och börjat på något nytt och försökt utveckla något. Jag fick endel kritik att jag inte riktigt pushade mina idéer vidare efter att jag lagt fram dom, vet inte om de beror på att jag inte gett dom tillräckligt mycke baktanke eller på de viset jag blitt bemött när jag kommit fram med idéer alltså den att dom blivit lite dissade.

Dagens Låt:
Julian Jeweil - Air Conditionne (Original Mix)

// Overall så tycker jag att det vart en intressant tid och önskar DNM/Heartbeats lycka till!