Revolution 909

╝ Skolstarten var för snart en vecka sen, vi fick reda på en massa grejer och att vi ska göra en seriös kortfilm med allt vad det innebär ljud,bild,skådisar,smink,kuliser,manus,director,producer,production design ja listan kan göras oändlig.. Låter endå inspirerande då vi äntligen fått en seriös lärare som verkligen kan sin sak, inte nån jävla hobby-nisse som gör skitfilm. Vi fick även ett annat case om metadata som öh... jag inte gav så mycke men men de skulle va gjort och de ere. Nästa vecka blire mera föreläsningar och antagligen ett färdigt eller näst intill färdigt manus (hänger ju på Anton våran resigör).

╝ I övrigt så hare flyttat in en lite halvt överklass snubbe hos mig som jag antar håller på djurgårn då han trackade mig när jag blev grön o vit på händerna utav att puckona som målat min balkong i sommar inte fixade en fönsterruta som de va hål i när jag kom ner. Jag ringde till Hultsfredsbostäder och klagade och dom skicka dit en snubbe efter mycke om o men som skulle byta, men icke. Vaktisen och Glasmästaren hade gått om varann (hur man nu lyckas med det när man bär upp en ny ruta) och dom hade bara tatt bort den trasiga och lämnat den nya i hallen >_< Så jag o Simon gav oss på att sätta upp den.

╝ Massor av fotboll på g nu med :) först på måndag ska Hammarby krossa SvFF/Sålna Ajk/Gnägget på Råttsunda på samma arena ska Sverige smiska upp pölsebögarna från nordtyskland. Men viktigast av allt!
DE HÄR! de blir en höjdare ;>

Dagens låtar:
Daft Punk - Revolution 909
Justice - Phantom I
Justice - Phantom II