Vndlsm.ROSS

Hmm, hej igen. it's been awhile. Antar att ingen direkt läser mera men endå. Kul för mig att ha nått att se tillbaka på. Senast jag skrev så var jag lite uppe i varv över de här med Paris och allt, ser inte lika klart ut nu, han har inte hört av sig på typ 3 veckor och jag antar att han har annat att prioritera, så jag får helt enkelt söka vidare.

Skickat lite mail runt om i landet men har ju inte fått svar av ett ända svenskt företag så det är väl ingen risk. Ska testa lite utomlands med o se iaf de kanske finns någe men men.. får la bli nått jag inte gillar tillslut endå, som förra gången... vore fan skit om de blev så, hoppas man kan titta tillbaka på de här om någon månad och skratta åt att jag tvekar ;>

Ja, om du nu kanske undrar så har mina rubriker numera ingen som helst innebörd med de jag skriver, de blir bara de första jag tänker på eller ser som blir rubriken x> E i alla fall hemma nu i helgen och ska bara ner månda-tisda till skolan sen hem igen eftersom vi då startar slutarbetet i flashkursen. Jag har redan en design i huvvet hur jag vill ha de så de är "bara" att få ner den i kod och design med, vilket inte alltid är så lätt. Men de e ju därför vi lär oss med..

Anyway, anything else? Jo de klart, jag har fyllt 20, och vart manager över filmcrewet på Rookiefesitvalen vilket var ganska kul :] prata med artisterna osv. Annars har skolan flytit på bra, flashkursen e skoj, lite pilligt bara men man kommer in i de ganska fort. Sjukt att tiden går så fort för övrigt, snö redan? känns som sommarn nyss tog slut, såg knappt hösten, men gött e fan de för jag vill inte ha nån jävla snö. Bara på julafton o nyår sen kan någon knäppa med fingrarna så de blir sommar igen fan va de vore gött.

Dagen låt(ar):
Booka Shade - Vertigo/Memento