Interstella 5555

Jahapp kanske ska skriva lite i bloggen igen, ar ju faktiskt hänt endel på sista tiden. Filmen går bra, inne i sista stadiet av redigeringen nu sen ska den screenas den 18 Oktober äre sagt. Jag är lite skeptisk till att den kommer vara klar tills dess (ljudläggning osv saknar listegrann av) men hoppas ju såklart att grabbarna löser det.

Min mamma fyllde femfemma igår ;> grattis till mammsen, sonen var däremot lite taskig som kollade fotboll hos sina polare. Men får göra upp de idag med hemmakväll :]

Största nyheten är väl i alla fall att jag fått kontakt med Kitsuné från Paris, Frankrike som är intresserade av att ha mig som praktikant där mellan den 28 Januari till den 25 Juni. Om allt skulle gå vägen så blire flytt, börjar ju så smått vänja mig med att vara borta från folk nu (hur weird de nu låter) men ahh... Jag ska väl palla att vara i Paris i ett halvår. Någon kanske kommer o hälsar på när flygbiljetterna inte kostar mer än 338:- fram o tillbaka inklussive skatt om man var ute i god tid.

Förutom de så flyter de mesta på bra, tenta kommer snart på Produktionskursen, känns ju lite väl nerdy med allt interlaced,4:3,50p o alla siffror men de kommer nog gå bra tror jag, ska råplugga nu i veckan så ska nog allt lösa sig.

Årets låt (ja faan jag e kär):
Boys Noize - Shine Shine