Promo

image36 Jag mixade ihop ett set, hoppas de uppskattas ;>

Tracklist:
01 intro
02 goose - british mode (jester remix)
03 sebastian - ross ross ross
04 i-robots - frau (boys noize remix)
05 the futureheads - skip to the end (digitalism remix)
06 justice - let there be light
07 etienne de crecy - fuck
08 para one - dundun dun (boys noize remix)
09 shiny toy guns - le disko (boys noize vocal mix)
10 scissor sisters - don't feel like dancing (teenage badgirl remix)
11 royksopp - what else is there (trentemoller remix)
12 tiga - move my body (boys noize remix)
13 aphex twin - windowlicker (run jeremy's xxx re-lick)
14 klaxons - gravity's rainbow (soulwax remix)
15 goose - bring it on
16 rage against the machine - killing in the name (mr.oizo remix)

Link:
Selle - Promo 23-08-07

Essential Selection and a Seeking heart.

Ge mig nått seriöst.

Just nu ligger jag i fullt tjhå med att leta LiA-plats inför nästa LiA även om de inte är aktuellt förens om ett par månader men jag känner för att vara ute i god tid som förra året, och med det i ryggmärgen så är det redan kanske lite sent(?) att börja leta nu? - Anyway gjorde en liten önskelista på företag jag tycker verkar kul att arbeta hos:

[ ]EMA Telstar
[ ]EMI/Virgin [Sverige/Frankrike]
[ ]SR
[ ]SF

-------------------------------------
[X]Ed Banger [Frankrike]
[ ]Kitsune [Frankrike]
[X]Mixmag [England]
[ ]Godskitchen [England]
[ ]ID-T [Holland]
[ ]Q-Dance [Holland]
[X]Get Physical [Tyskland]

Kryssade är dom jag skickat mail till, får la hoppas någon svarar. Får fortsätta imorrn, jobbigt med Kitsuné som bara hade en post adress, får la göra som på den gamla goda tiden och försöka plita ner allt på papper o skicka till dem. Även om Ed Banger, Mixmag eller Get Physical är dom som jag allra helst skulle vilja jobba hos men men vi får se om dom svarar.

Ge mig nått seriöst.

Orkar inte med att leta längre, känns inte som de klaffar nånstans, kanske lika bra o lägga ner och låta sakerna glida till mig istället för att försöka få saker att funka. Men allt tar tid, nått jag inte pallar längre, Ge mig nått seriöst...

Uh oh yea, skolan startar ju på Måndag, ahr kukångest för jag vill verkligen inte ner till Hultsfred igen. Fy faan äckligare håla kan man ju leta efter, som tur e finns ju klasskamraterna osv men jag bor ju som en jävla hummer nertryckt i ghettot så jag pallar ju inte att dra till dom varenda gång, känns ju inte som man e med i gamet. Dessutom så har ju den andra delen av min lägenhet vart tom nu sen saeret flyttade ut... Får bara hoppas o be att de blir någon normal jävel man delar lägenheten med i de ca 4 månaderna jag e där.

Hmm.. slut på saker o skriva nu tror jag, blr nog ingen mera fotboll nu bajen får klara sig utan mig på läktarn tyvärr, och nu näre börjar gå motigt med, de e ju just då man ska va stark o stå där o hejja på, men men geografiskt sätt så blire tungt med 35 mil till varje hemma match.

Annars rullar väl saker på som vanligt, pappa har börjat på sin nya skola ^^ dom bitchar runt med honom säger han precis som jag gör hemma då ;) Väggen e nere nu med så de blir bara o göra allt fint nu, blir kanske svårt när jag inte e hemma på helgerna o så men pappa kanske fixar motivation själv att jobba lite vi får se, men jag tror de blr fint när de blir klart. på tal om klart så e jag de med nu, peace.

Dagens låt:
Alex Wolfenden - Essential Mix (19.08.2007)
- Sjukt fin mix från Café Mambo på Ibiza <3